een uniek toverfeest

Heldhaftig en dapper

De gevangen prinses

Er was eens een prinses die niet alleen supermooi, maar ook heel stoer was. De prinses woonde in een prachtig paleis met de koning en de koningin. Het liefst speelde de prinses in de kasteeltuin met haar vriendjes en vriendinnetjes. Ze mocht daar eigenlijk alles doen wat ze wilde. Behalve… naar de hoge toren in het bos gaan. Want als je in die toren klom, zou je er nooit meer uit komen.

Op een dag sloeg de koning alarm, de prinses was weg. Wie o wie zal de koning kunnen helpen om de prinses te redden….misschien wel de stoere ridders?

 

Sprankel Ridders Verkleedkist Kleding Hilversum Sprankel Ridders Verkleedkist Kleding Hilversum Sprankel Ridders Verkleedkist Kleding Hilversum Sprankel Ridders Verkleedkist Kleding Hilversum Sprankel Ridders Verkleedkist Kleding Hilversum Sprankel Ridders Verkleedkist

  • THEMA RIDDERS
  • INHOUD Ridderskostuums voor 8 ridders met zwaarden en stoffen helmen, aankleding voor in huis; tafelkleed, vlaggenlijn, groot vaandel voor aan de muur, verhaal met spelletjes en alle benodigdheden voor de spelletjes.
  • BESCHRIJVING Het feest start met het voorlezen van het sprookje. Daarna wordt er een echt ridder toernooi georganiseerd, waarna de kinderen uiteindelijk tot ridder geslagen worden. Zullen ze de koning kunnen helpen de prinses te bevrijden?