een uniek toverfeest

Op de Zwarte Zeeduivel

De verloren schat

Op een woeste wilde zee hier ver vandaan voer eens een enorm groot piratenschip; de Zwarte Zeeduivel. Aan boord gaf piratenkapitein Zwartbaard bevelen aan zijn piraten: ‘Klim de touwen in, maak de geweren schoon, vul de kanonnen bij!’ Ze moesten altijd klaar zijn voor een volgend gevecht, want het was gevaarlijk op zee. Aanvallen, stormen en schipbreuken; de piraten beleefden elke dag wel een avontuur aan boord van de Zwarte Zeeduivel!

Kapitein Zwartbaard en zijn piraten gaan op zoek naar een heel bijzondere schat…

Sprankel piraten verkleedkist Sprankel piraten verkleedkist Sprankel piraten verkleedkist Sprankel piraten verkleedkist Sprankel piraten verkleedkist Sprankel piraten verkleedkist

  • THEMA PIRATEN
  • INHOUD Piratenpakken voor 8 kinderen bestaande uit blouse, hesje, broek, bandana, ooglapje en zwaard, schatkaart, scheppen, schatkist met veel gouden munten, piraten slingers van stof, verhaal met spelletjes en alles om de spelletjes te kunnen uitvoeren.
  • BESCHRIJVING In het verhaal wordt verteld dat kapitein Zwartbaard hulp nodig heeft zijn schatten te vinden. Alleen echte piraten kunnen mee aan boord van de zwarte zeeduivel. Door het spelen van de spelletjes laten de kinderen zien dat ze echte stoere piraten zijn. Kunnen ze samen de puzzel van de schatkaart oplossen?