een uniek toverfeest

Het mandje voor oma

Het mandje is leeg

Er was eens een heel lief meisje, waar iedereen dol op was. Maar degene die het meest van haar hield was haar oma! Op een dag gaf oma het lieve meisje, een klein kapje van rood fluweel. Het rode kapje stond het meisje zo goed, dat ze het nooit meer af wilde doen. En vanaf toen heette het meisje Roodkapje.

Op een dag gind Roodkapje naar oma toe om haar een mandje gevuld met lekkere dingen te brengen. Het was een flink eind lopen, maar dat maakte Roodkapje niets uit. Zingend liep ze met haar mandje over het kronkelige pad, tot ze plotseling een luid gesnik hoorde…

 

Sprankel Roodkapje verkleedkist Sprankel Roodkapje verkleedkist Sprankel Roodkapje verkleedkist Sprankel Roodkapje verkleedkist Sprankel Roodkapje verkleedkist Sprankel Roodkapje verkleedkist

  • THEMA ROODKAPJE
  • INHOUD Rode capes en rokjes, jagers broek, vest en hoed, schmink, mand gevuld met de spulletjes voor oma, aankleding voor in huis zoals tafelkleed, kanten placemats, bladerenslingers, geschilderd bos als decor om op te hangen, verhaal met spelletjes en alle benodigdheden zoals de poppenkast en handpoppen.
  • BESCHRIJVING Het feest start met het spelen van het sprookje in het poppentheater. Roodkapje vraagt de kinderen haar te helpen als ze merkt dat haar mandje voor oma leeg is. Door de spelletjes die volgen worden de kinderen steeds meer roodkapjes. Zullen ze uiteidelijk het lekkers voor oma terug kunnen vinden?